Mijn online medisch dossier.

Bekijk de medische informatie die je huisarts met jou wilt delen via het Helena platform, bv. labo analyses, medicatievoorschriften, verwijsbrieven naar een specialist,…Naar het Helena platform

Bekijk je uitgewisselde medische gegevens door hulpverleners en hulpinstellingen via het MijnGezondheid platform, bv. je medische verslagen.Naar het MijnGezondheid platform

Preventie.

Patiënten tussen 40 en 75 jaar kunnen deelnemen aan het preventieplan. Het preventieplan heeft als doel ziektes te voorkomen of op te sporen in een vroeg stadium.

 

Om aan het preventieplan deel te nemen, vul je een vragenlijst in.

De ingevulde vragenlijst wordt aan onze verpleegkundige bezorgd. Zij bekijkt samen met jouw huisarts welke onderzoeken er voor jou nodig zijn. Het secretariaat belt je vervolgens op om een afspraak te maken.

 

Om de vragenlijst online in te vullen, klik hier.

Heb je de vragenlijst graag op papier? Klik dan hier.


Lees meer

Opvolging van diabetespatiënten.

Huisartsengroep Arcade voorziet voor de diabetespatiënten opvolgingsschema’s om deze aandoening goed onder controle te houden.

 

De diabetespatiënten met een opvolgingsschema komen regelmatig bij onze verpleegkundige om onderzoeken te laten uitvoeren. De resultaten van deze onderzoeken worden nadien op consultatie bij de huisarts besproken.


Lees meer

Pre-operatieve onderzoeken.

Word je binnenkort geopereerd? En moet je vooraf bloed laten nemen en/of een ECG laten maken? Dan kan je dit laten doen bij Arcade.

 

Hiervoor kan je tijdig een afspraak maken bij onze verpleegkundige. Vervolgens krijg je een afspraak bij je huisarts om deze resultaten te bespreken en eventueel nog vragen te stellen.

 

Heb je ook een vragenlijst om in te laten vullen door je huisarts? Of vind je het moeilijk om de vragenlijst zelf in te vullen? Dan mag je deze vragenlijst vooraf binnen brengen op het secretariaat. Jouw huisarts zal deze vragenlijst bekijken en samen met jou invullen op consultatie.


Lees meer

Kleine heelkunde.

Voor het verwijderen van huidletsels, behandelen van ingegroeide teennagels, … kan je terecht bij Arcade.

 

Kleine heelkunde gebeurt steeds op afspraak. Je kan hiervoor een afspraak maken via je huisarts zodat er voldoende tijd voorzien kan worden.


Lees meer

Zwangerschapsbegeleiding.

De artsen van Arcade volgen je graag op tijdens jouw zwangerschap in samenwerking met je gynaecoloog.

Voor het 7de-dags-onderzoek van uw pasgeboren zoon of dochter kan u ook bij de artsen van Arcade terecht.


Lees meer

Reizigersadvies.

Vertrek je op reis? Dan is het verstandig om je goed voor te bereiden. Onze artsen kijken voor jou na welke vaccins er nodig zijn. Ze kunnen je ook helpen bij het samenstellen van je reisapotheek.


Lees meer