Mijn online medisch dossier.

Bekijk de medische informatie die je huisarts met jou wilt delen via het Helena platform, bv. labo analyses, medicatievoorschriften, verwijsbrieven naar een specialist,…Naar het Helena platform

Bekijk je uitgewisselde medische gegevens door hulpverleners en hulpinstellingen via het MijnGezondheid platform, bv. je medische verslagen.Naar het MijnGezondheid platform

Het Arcade team.

Huisartsengroep Arcade is een groepspraktijk waar meerdere artsen samenwerken.

 

We vinden het belangrijk om mee te werken aan de opleiding van toekomstige artsen. Er zijn dan ook regelmatig dokter-stagiairs aanwezig in onze praktijk. Elk jaar zal een andere huisarts in opleiding (HAIO) ons team vervolledigen. De HAIO wordt mee ingeschakeld in de chronische zorg (diabetes, hypertensie,…) en volgt u als patiënt opeenvolgend op, in afspraak met uw huisarts.

 

Ons team wordt vervolledigd door een verpleegkundige, een secretaresse en een onderhoudsmedewerker. Patiënten kunnen binnen Arcade ook terecht bij Roxanne Chorkawa, klinisch psycholoog en seksuoloog.

Wij zijn een opleidingspraktijk

Elk jaar zal een andere huisarts in opleiding (HAIO) ons team vervolledigen.

De HAIO wordt mee ingeschakeld in de chronische zorg (diabetes, hypertensie…) en volgt u als patiënt opeenvolgend op in samenspraak met uw huisarts.

De paramedici.

Onze medewekers.


Onze missie.


We willen met Arcade een volledig aanbod van eerstelijnsgeneeskunde bieden: van jong tot oud, van preventie en curatieve zorgen tot palliatieve zorgen in de terminale fase. Arcade symboliseert de levensboog van geboorte tot overlijden, als familiearts proberen we deze levensboog te ondersteunen (de zuilen van ons logo).

 

Als team werken we nauw samen, delen een elektronisch medisch dossier en overleggen regelmatig. Is je vertrouwde arts onbeschikbaar, dan kan 1 van de collega’s je zeker verder helpen.